Shockwave

Shockwave therapie is een moderne en uiterst doeltreffende behandelingsmethode, waarbij hoogenergetische geluidsgolven door de pijnlijke delen van het lichaam gezonden worden. Met deze innovatieve behandeling kunnen klachten aan pezen, bindweefselbanden, omhulsels, spieren en botten systematisch worden uitgebannen. Tevens uiterst effectief voor behandeling van Trigger points met behulp van een D-Actor, dit in plaats van dry needling.
Voor meer informatie zie: www.shockmaster.eu

Echografie

Echografie, of beter gezegd MSU (Musculo Skeletal Ultrasound), geeft de mogelijkheid om opnamen te kunnen maken van pezen, spieren, banden, slijmbeursen, botten en gewrichten. Hierdoor zijn we in staat diverse aandoendingen duidelijk in beeld te brengen, zowel voor, tijdens als na de behandeling(en). Door echografiesch onderzoek is het mogelijk de juiste fysiotherapeutische diagnose te stellen. Indien nodig kan het beleid tussentijds worden aangepast.

De volgende fysiotherapeutische diagnoses kunnen gesteld worden:
  • Ontsteking
  • Rupturen
  • Vochtophopingen
  • Dislocaties
  • Cystes
  • Laesies

Phystrac

De praktijk beschikt over een Phystrac GT10 apparaat. Dit apparaat wordt gebruikt om op een pijnloze manier mogelijk van uw klachten als zijnde een carpaal tunnel syndroom af te komen.
Kijkt u op www.cont-ex.nl voor uitgebreide informatie. Tevens zijn er folders beschikbaar in de praktijk.

Dry Needling

Chieljan Veen en Mark Gerlsma, gespecialiseerd in Dry Needling, volgens de allernieuwste inzichten.

Yoga

De praktijk werkt samen met een Yoga docent. Informatie hierover op de praktijk.

Adresgegevens

Fysiotherapie J.N. Veen
Rietgors 2
9648 DM Wildervank
0598 624367